Surfclub voor volwassenen Zandvoort

Wie gaat er nu naar sportschool als je ook lid kan worden van de Surfana Surfclub! Je hebt een stok achter de deur om 1 keer per week te gaan sporten en op het strand te zijn. Genieten en sporten tegelijkertijd!

Surfclub voor volwassenen

Tijdens de Surfana surfclub duik je de frisse zee in, verlos je je hoofd even van de dagelijkse stress en de sleur op kantoor. Na een avond spelen in de golven en genieten van een prachtige zonsondergang ben je weer helemaal zen voor de volgende werkdag! Onze clubs voor dit seizoen beginnen aardig vol te raken. Mocht je interesse hebben in een surfclub, stuur dan een mailtje naar surfclub@surfana.com en dan kijken wij of er nog een passend plekje beschikbaar is!

Wat is de surfclub in Zandvoort?

Er zijn vaste instructeurs per dag en tijdstip. Als surfclub-lid word je op een vaste dag ingepland, zo kan de instructeur jou het beste begeleiden en leer je de andere van de groep goed kennen.

Tijdens de surflessen wordt er gewerkt aan je techniek en krijg je theorie. Dit wordt afgewisseld met vrij surfen en onder begeleiding surfen.

In Zandvoort en Bloemendaal aan zee

Onze surfscholen zitten bij Surfana Noosa voor het centrum van Zandvoort en bij Rapa Nui tegen de strandtenten van Bloemendaal aan.

Gratis verhuur van surfmateriaal

Als lid van de surfclub kun je buiten jouw abonnement om gratis gebruik maken van een wetsuit en surfboard indien er genoeg beschikbaarheid is. Je dient vooraf te checken en reserveren op onze website voor het gebruik van surf materiaal buiten jouw les om!

Welk surf abonnement past goed bij jou?

Surfclub Basic

 • 2x per maand surfles
 • €75,- p/maand
 • Onbeperkt huur surf gear

Surfclub Pro

 • Elke week surfles!
 • €116,- p/maand
 • Onbeperkt huur surf gear

Surfclub Ultimate

Let op! De surfclub Ultimate staat niet in het boekingsformulier. Je kan hem alleen reserveren via onze klantenservice: info@surfana.com 

 

 • Onbeperkt surfles!
 • €150,- p/maand
 • Onbeperkt huur surf gear

Locaties

Surfana Noosa

Op loopafstand van station Zandvoort vind je onze surfschool bij strandtent Noosa. Hier waan je je in Australië, de beachclub is niet voor niets vernoemd naar de gelijknamige surfplaats, en de focus ligt helemaal op surfen en de surfvibe.

✔ Op loopafstand van station Zandvoort

✔ Knusse en persoonlijke surfschool

✔ Maandelijkse movie nights en clinics

✔ De uitvalsbasis voor lange zomeravonden

✔ Waan je in Noosa in Australië

Surfana Rapa Nui

Kom je met de auto of fiets uit Haarlem of Amsterdam? Dan is onze surfschool in Bloemendaal aan Zee de perfecte uitvalsbasis om te surfen. Kom naar Surfana Rapa Nui en geniet van de goede surf en gezelligheid.

✔ Vlakbij Haarlem

✔ Veel parkeermogelijkheden

✔ Ruim strand

✔ Focus op kids surfclub

✔ Gezellige strandtent met live muziek

Sunrise sessie bij Surfana Zandvoort

Mensen weten het niet altijd maar je kan bijna altijd wel surfen in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. En er zitten genoeg ‘classic’ dagen bij om de Nederlandse surfer te verzadigen.

Op loopafstand van station Zandvoort vind je Surfana Noosa en dichtbij Haarlem in Bloemendaal aan Zee vind je Surfana Rapa Nui. Zie je in de line-up!

Extra info over de surfclub

Als je besluit lid te worden van de surfclub in Zandvoort gelden de volgende voorwaarden. Lees deze goed door!

 • Bij een lidmaatschap kan je buiten de surfclub lessen gratis gebruik maken van surf materiaal (een wetsuit + surfboard). Let op: dit valt onder eigen verantwoordelijkheid
 • We starten een groepje vanaf minimaal 4 deelnemers
 • Het abonnement is minimaal 3 maanden en loopt daarna automatisch maandelijks door
 • Heb je nog geen ervaring met surfen? Dan adviseren we je om eerst een losse surfles voor volwassenen te doen!
 • Willen jouw kinderen ook op de surfclub? Dat kan! Check de Surfana Surfclub voor kinderen!

Wat als er geen golven zijn?

Geen probleem! Je instructeur zorgt dan voor een alternatief programma met sportieve (water) activiteiten. Denk hierbij aan SUP’en, (redding)zwemmen, peddel techniek, krachttraining, video analyse, of een uitgebreide surf theorie.

“The highest increase in happiness in an outdoor environment occurred when people were near water…” (The Mappiness Study)

Wil jij ook wekelijks surfen? Word dan lid van de Surfana Surfclub

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain